Sam skomponujesz hamburgera. McDonald's pozwala klientom wybierać dodatki
W restauracjach sieci McDonald's w Polsce klienci zyskali nową możliwość. Teraz sami mogą wybierać dodatki, które trafią do ich kanapki lub wrapa.
Usługa personalizacji pozwala modyfikować skład wybranego burgera, produktów McWrap oraz tych z oferty śniadaniowej - informuje McDonald's. jak podaje sieć, możliwość dodania lub usunięcia dotyczy składników już występujących w standardowym zestawieniu. Na tym jednak nie koniec - klient może też dodać nowe składniki, które nie pojawiały się standardowym zestawie. A są to: grillowany bekon, ser emmentaler, rukola oraz wyjątkowy sos pikantny.
- Wprowadzenie usługi personalizacji to odpowiedź na potrzeby naszych gości. Dostrzegamy rosnące oczekiwanie indywidualnego podejścia, możliwości większego wpływu na to, co, jak i gdzie chcą oni zamawiać. Zmieniliśmy system obsługi i funkcjonowania restauracyjnej kuchni. Teraz produkty są przygotowywane pod konkretne zamówienie gości_ - _mówi Krzysztof Kłapa, dyrektor ds. korporacyjnych McDonald's Polska.
Samodzielnie komponować składniki można następujące pozycje z menu McDonald's: burgery WieśMac, Podwójny WieśMac, McRoyal, Podwójny McRoyal, McChicken oraz McWrap Klasyczny chrupiący i grillowany, McMuffin jajko i bekon, McMuffin wieprzowy z jajkiem, McMuffin Farmerski, McWrap jajko i bekon, McWrap wieprzowy z jajecznicą oraz McWrap wieprzowy z pieczarkami.
_ _