Cisowianka ma nowy sposób na bąbelki
Cisowianka wytycza nowe trendy na rynku wód. Na sklepowe półki trafił właśnie najnowszy produkt, Cisowianka Perlage. Nazwa wody pochodzi od specjalnej metody nasycania dwutlenkiem węgla.
21.12.2009 14:42
Dzięki metodzie perlage powstaje woda gazowana, taka jak wina musujące wysokiej klasy, a nawet szampany. Perlage sprawia, że bąbelki uwalniają się wolniej i są znacznie drobniejsze. Metoda ta stosowana jest tylko w niektórych światowych produktach, np. w wodach mineralnych klasy premium.
Woda otrzymała też niespotykane opakowanie, dostępna jest w butelce o pojemności 0,7 wykonanej z najwyższej jakości materiału łączącego w sobie zalety plastiku oraz estetykę szkła. Głębokie, butelkowe kolory, a także tradycyjny kształt butelki i papierowa etykieta dodają jej szyku.
W kampanii reklamowej nowej Cisowianki wystąpił znany krytyk kulinarny i podróżnik Robert Makłowicz. Nowa Cisowianka zawiera naturalny dwutlenek węgla, pochodzący ze źródła, a nie wytworzony przez człowieka.
IP