Trwa ładowanie...
d2r3dn1
"Jagodziankowa mafia" działa w najlepsze. Zarabiają na niewiedzy klientów
borówki
20-07-2018 19:04

"Jagodziankowa mafia" działa w najlepsze. Zarabiają na niewiedzy klientów

Sezon na jagodzianki trwa w najlepsze. Niestety, jak się okazuje, znalezienie dobrej drożdżówki graniczy z cudem. Wiele cukierni, zamiast jagód, używa zamienników w postaci owocowych żeli czy choćby borówek amerykańskich. Są tacy, którzy do tzw. jagodzianek dodają czarne porzeczki. A wszystko po to, by oszukać klienta i jak najwięcej na nim zarobić. – Dla mnie jest to niepojęte, dlatego kupujmy jagodzianki ze straganów, bo wtedy nie znamy ich pochodzenia – ostrzega Grzegorz Antolak, właściciel cukierni „Antolak” w Warszawie.

d2r3dn1
d2r3dn1

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj