"Jadalny". To wszystko, na co mogą liczyć warszawskie pączki
Gospodynie z gminy Sławno - znane z domowych pączków - testują smak wypieków z warszawskich cukierni. Sprawdzamy, jak im zasmakują cukiernicze wynalazki.
Buraczany czy jakieś Caprice czerw… Rozwiń
Transkrypcja:
Buraczany czy jakieś Caprice czerwone
Jeszcze coś to takie na wierzchu jest
No to przykro Nie żałowali
Słodkie
No coś koło naszego
To na urodę ładną na chmury dobre będzie
No wiesz takie bardzo zły ale
Ale nie
Nie ale to jeszcze może być nawet nie wziąłeś jednego kawałka
Dobrze
Takie słuchy nawet jakby była coś do przepitki
Ale słone
Naprawdę słony
Coś przesolone trochę Wielko to nie odpowiadam
Numer 4
Kwadratowy
Ten to jest zbliżony do takich tradycyjnych
Jakieś nadziewane jak z jagodami
Może być ten
No tak słodki
To nie wiem co on tu ma
Czy budyń czy jakieś
Brzoskwinie
To jak jabłecznik
No ale kupiłabym go też jadalne dobra
Podobne
Ten to wam powiem że twardy można o ścianę palić No czuję się że to chyba nie jest świeży już
Z poprzedniego dnia
To podobne do naszego ale
Coś trochę
Tak dzisiaj jest
Ale może Jakub przegryza
To tak jak ja się uczyłam początkowo piec
Początki mojego pieczenia
Sztuka pączków u smażenie
Jeszcze większa ich zrobienie
Nie Są to zasady nowe
Że najlepsze są domowe nie Są to zasady
Nowe
Najlepsze są domowe