Trwa ładowanie...
d2nld8q
Pomysł na biznes: restauracja inne niż wszystkie

Pomysł na biznes: restauracja inne niż wszystkie

Kraków to miasto słynące z pubów, restauracji, czy barów. Większość z nich ulokowana jest w samym sercu miasta, w okolicach Rynku, czy na krakowskim Kazimierzu. 27 porcji to zupełnie inne miejsce - położone w Parku Decjusza, z dala od śródmiejskich hałasów. Przygoda Marty i Adriana z gastronomią zaczęła się jednak od małego bistro na krakowskim Ruczaju... właśnie dla 27 osób. Stąd też nazwa kolejnego lokalu.

Krzysiu mieć własne miejsce dla siRozwiń

Transkrypcja:

Krzysiu mieć własne miejsce dla siebie gdzie będziemy mogli spełniać się zawodowo i prywatnie tak zaczęliśmy na Kraków Makowski musieli Małe 27 miejscowy bistro Gotujemy Zdecydowanie więcej niż 27 porcji dziennie Zmieniliśmy też okoliczności przyrody przenieśliśmy nasze małe bistro Z dużego betonowego osiedla Piękny zielony teren co jest totalnym zaprzeczeniem biznesu gastronomicznego odbierz Większość restauratorów Szukam jest Tatra Takowego tak zwanego Z bardzo dużą masą ludzi przechodzących lub przejeżdżających Bardzo chciałam Wprowadzić coś samodzielnie coś w czym będę się jakoś sama spełniać to miejsce które jest teraz traktujemy jako Jako naszą właśnie życiową przygodę Jesteśmy na rynku od prawie 3 i pół Nie powielamy żadnego modelu realizujemy swoje Obsługujemy sami gości w restauracji Goście na znają wiedzą że przyjeżdżają do nas do Marty i Adriana Znają naszą córkę to się jeżeli ktoś szuka każualowa go miejsca w którym jego dziecko będzie mogło swobodnie pobiegać On wspólnie z żoną będziemy zjeść spokojnie obiad lub kolację To myślę że to jest właśnie ten kierunek Gotujemy naturalnie bez proszku bez chemii Bez używania mikrofalówki Ogródku restauracyjnym postanowiliśmy również Posadzić trochę ziół Panowie z kuchni mogą sobie Sobie codziennie i Zerwać świeżą garść Sokrat potrzebuję Założyliśmy profil na Facebooku rury Przybieram na wadze chociaż restauracja była jeszcze w fazie produkcji otrzymywaliśmy jakieś informacje zwrotne Faktura po Pomagały nam zasadzie podejmować kolejne decyzje Myślę że gdybyśmy nie pracowali tak Facebookiem Co nie wystartowali byśmy tak od razu Na naszym profilu na Facebooku Znajduje się w Wszystko czym żyje restauracja Czy są zdjęcia z placu zabaw Zdjęcia Z kuchni Są zdjęcia osób które nas odwiedzają Jeżeli oczywiście ona sobie tego życzą Kiedy jest mało osób na Facebooku to jest taki słabszy dzień obrotową bardzo często Rozmawiamy z gośćmi IB Pytamy w jakich Palenie ponieważ jest Specyficznym miejscem Umiejscowiony w zasadzie na uboczu Oni bardzo często mówią widzieliśmy zdjęcia na Facebooku Podobało nam się wybraliśmy To jest bardzo duże narzędzie do wzrostu Po sprzedaży Nauczyliśmy się obsługiwać uczyliśmy się Zobacz na reklamach Która również Pomagają przy ciągnięciu konkretnej liczby gości Bardzo często jak się zbliża na długi weekend puszczam promowanie na Warszawę Ponieważ gros Z Warszawy jedzie do Zakopanego i przyjeżdża po drodze do nas Instagram też pracuje i mówi że tam są też followersi Tam są też osoby które szukają dobrego jedzenia nie wyobrażam sobie I obecnej prowadzenie restauracji bez Profil na Facebooku Ale wyobrażamy sobie prowadzenie restauracji bez strony internetowej Mały butikowy hotel połączony razem z restauracją Może i nawet na wsi Czy życie nam pomoże czy tak się stanie Punkt widzenia restauratora należy być sobą Żeby Potencjalni odbiorcy na Facebooku Nie czuję że nie czuję się rozczarowani Nie udajemy
d2nld8q
d2nld8q