dcske5l

SAKANA - Wybór biegłego rewidenta do zbadania jednostkowego i skonsolidowanego sprawozdania finansowego Spółki i Grupy Kapitałowej Spółki za rok obrotowy 2014 (27/2014)
NEW CONNECT
Raport EBI nr 27 / 2014
Data sporządzenia: 2014-11-20
Skrócona nazwa emitenta
Temat
Podstawa prawna
Treść raportu:
Zarząd Spółki SAKANA S.A. informuje, iż Rada Nadzorcza podjęła uchwały w sprawie wyboru firmy: Regina Fiałkowska-Kancelaria Biegłego Rewidenta z siedzibą w Stalowej Woli, jako podmiotu uprawnionego do badania sprawozdania finansowego za rok obrotowy 2014 oraz do badania skonsolidowanego sprawozdania Grupy Kapitałowej SAKANA S.A. W przedmiotowych uchwałach Rady Nadzorczej Spółki upoważniono Zarząd Emitenta do zawarcia stosownych umów na warunkach wskazanych w ofercie. Wybór biegłego rewidenta został dokonany na podstawie § 24 ust. 2 pkt. 7 Statutu Spółki. Firma Regina Fiałkowska-Kancelaria Biegłego Rewidenta z siedzibą w Stalowej Woli jest wpisana przez Krajową Izbę Biegłych Rewidentów na listę podmiotów uprawnionych do badania sprawozdań finansowych pod numerem 2948. Podstawa prawna: : § 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"
Plik Opis

(telefon) (fax)
(NIP) (REGON)
(pełna nazwa emitenta)
(skrócona nazwa emitenta) (sektor wg. klasyfikacji GPW w W-wie)
(ulica) (numer)
(e-mail) (www)