Trwa ładowanie...
d134g4m
Pomysł na biznes: Amerykańskie naleśniki

Pomysł na biznes: Amerykańskie naleśniki

Słodkie i kaloryczne amerykańskie naleśniki - to pomysł na biznes dwóch braci. Piotr i Maciej Śliwa na warszawskim Solcu prowadzą naleśnikarnię "Mr. Pancake". - Chcieliśmy stworzyć lokal, który będzie jedyny w swoim rodzaju i nie będzie typową restauracją - wspominają właściciele. Inspiracją do założenia firmy było m.in. wspomnienie amerykańskich słodyczy, które braciom przed laty przesyłała z USA babcia. W biznes zainwestowali ok. 100 tys. zł oszczędności. Część dodatkowych środków pochodziła z dofinansowania i kredytu unijnego. Jak podkreślają młodzi przedsiębiorcy, ich naleśnikarnia jest przykładem lokalu będącego w opozycji do obecnych, zdrowych trendów żywieniowych. Oferta firmy spotkała się z dużym zainteresowaniem klientów. Właściciele postawili więc na franczyzę, którą obecnie rozwijają. Zobacz najnowszy odcinek programu "Pomysł na biznes".

Firma zajmuje się produkcją pankejRozwiń

Transkrypcja:

Firma zajmuje się produkcją pankejków OK Google burgerów naleśnik Francuski Ogólnie rzecz tak Fajny podbudowy Wracałem z wakacji 60 że musimy zmienić Twoim życiu Na lepsze Wiadomo więc pomyśleć że zrobimy sobie jakąś fajną małą gastronomię Babcia była w Stanach co nam to lepiej Amerykanie Jakie miasto było mega fajne mega za jabłkowe Szczególnie że nie było to 100 dostępne w Polsce No i gdzieś tam ten zainstalowaliśmy się Morska Osoba która będzie jedyny w swoim rodzaju prawda który nie będzie tylko mam restauracja on typowym Kebaby w czymś innym tylko czymś fajnym za jabłkowym gdzie będzie fajny kolorowo Gdzieś tam jakieś dofinansowanie z Unii Europejskiej części Poszła testowaliśmy także w to Pierwsze 2 lata Najgorsze jest kasa jest w gastronomii pierwszy rok życia Płaca Długi to chodzi na twoje dzieci zarabia No i rzeczywiście trochę tak jest prawda We wszystkim najtrudniejszego bursztyn Bis Nadzieja której prowadzimy to jest budowanie marki MSP Miejsce sklejamy pankejki Który ma 1000000 kalorii Auchan Knurów Różnymi Podobała mi się to nami Amerykańskimi Fabryczna Z opozycji do Zrobię teraz panują w Warszawie Pokazać ludziom w Warszawie że w ogóle jesteś Założenia które mieliśmy wcześniej przed Palcem lokalu Byłem zupełnie się nie pokrywały z tym sobie chodziło później ale ten może do wody A tak naprawdę to Kreuje jak byłeś w trakcie Chyba to ciężka praca pomysły it Chętnie konsekwencje też determinację czasami Tomek żeby zaskoczyć Święta cały czas czy Kalendarze Byłem Żeby nie stanął w miejscu i żeby cały czas rozwijać by Staramy się to robi Restauracje 20 produktów Ja idę na to patrzeć to już dawno nie powinno być Moi znajomi A tutaj nie pracujemy innymi rzeczami to najbardziej organizacyjnymi bardziej Piotrusia Główny Marketing Jarem Antek samolot Zaopatrzenie medyczne Ranczo sezon otworzyliśmy 1 lata w Gdyni w trójmieście Chcę Teraz cywilny otworzyć drugi lokal w Krakowie nie chcemy to zrobić masło wybrał do albo limes W dużych miastach Jak zrobić fajne lokale Wyspecjalizowany Właśnie zrobione Pankejków Żeby to był we wskazanym miejscu Cena jajek Gastronomik Maciej Śliwa macie pancake tak jak to Kiedy nazywamy po prostu To takie żarty i Piotrek Kto jest właścicielem w zasadzie
d134g4m
d134g4m