Trwa ładowanie...
d21lbz7
Wysoka temperatura przyczyną zatruć w Green Caffe Nero. Takie warunki sprzyjają rozwojowi salmonelli

Wysoka temperatura przyczyną zatruć w Green Caffe Nero. Takie warunki sprzyjają rozwojowi salmonelli

- To jest zawsze zbieg ciągów, nieszczęśliwych zdarzeń, czynników, które nagle się składają na raz. Gdzieś jest jakieś źródło. W wielu przypadkach jest potwierdzenie, że to była salmonella - mówił w programie "Money. To się liczy" Adam Ringer, prezes Green Caffe Nero.

d21lbz7
d21lbz7

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj