Trwa ładowanie...
d18cfs1

"Money. To się liczy". Grzegorz Łapanowski ocenia jedzenie na stacjach paliw

- Jestem pełen uznania dla tego, co w ostatnich latach zrobiły stacje paliw. Takie stereotypowe myślenie o jedzeniu na stacjach benzynowych jest kontrowersyjne – mówi Grzegorz Łapanowski, popularny kucharz i propagator zdrowego jedzenia. Podkreśla, że w ostatnich latach menu na stacjach mocjo się poprawiło. – Jakość asortymentu dzisiaj jest dużo wyższa niż jeszcze kilka lat temu – dodaje Łapanowski. Więcej w programie "Money. To się liczy".

d18cfs1
d18cfs1

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj